Ku-kuu, ku-kuu

Eilsel arrrrmastusepäeval oli ilm nii ilus - linnud laulsid, päike paistis... mmm, kevad.
Kui nüüd aus olla, siis kevad hakkab tasapisi minu põue pugema alates minu sünnipäevast. Nii kui veebruar algab, on plaanid kevadeks valmis ning uued tuuled, uued rõivad varuks vaadatud.
Sellega seoses...


Siinkohal pean tänama Kirsit (sandinyourshortskidsblog.com), kes usaldas mind ning annab mulle suurepärase võimaluse panna kokku moeshow kevadisel Tartu kaubamaja "Moekuulutajal" !!! #moekuulutaja2017
Näpud ärevusest värisevad ning süda rõõmust rõkkab, sest see on valdkond, mis on mulle alati südamelähedane olnud.

Varasemalt olen "Moekuulutajal" olnud abis erinevatel stilistidel. Komplektide väljapanek backstage'i ja siis peale showd kõik riided õigele kohale tagasi panemine - olid minu põhitöödeks. Samuti vajalike suuruste otsimine, kui miskit oli valesti läinud või siis lihtsalt mõni muu asi vajas otsimist, tegemist või korraldamist.
See kõik on väga nauditav olnud, sest kaunite modellide ja ilusate riiete keskel on lausa lust aega veeta!
Stilistidelt olen saanud alati midagi kõrva taha panna ning rakendada teadmisi oma tegemistes, seda nii komplektide kokkupaneku kui moeshowde korraldamise osas.
Kuid nüüd on mul suur au teha ise midagi suurt ja vahvat. Lastega koos töötamine on hoopis teine, kui suurtega. Rohkem mängulisust ja rohkem värve... ning nüüd eriti kevadisi! :)
Kirsiga olen ma "Moekuulutajal" kõige rohkem koostööd teinud ning olen isegi käinud Pärnus ühel tema korraldatud fotoshootil. Seal nägin pildistamise telgitaguseid ning minu väike Kiira sai väikse virina saatel modellitööd teha.
Aga kui see jutt nüüd kokku võtta, siis teen talle ühe suure kummarduse!

Minu varasemad asjatamised ning backstage'i pildid:

Üritus leiab aset 12.märtsil (pühapäeval) ning showsid on kaks: kell 12 ning kell 14.
Olete oodatud vaatama, sest luban Teile, et see saab olema tõeline nunnuplahvatus!


Eelmine
Jälle aasta vanem
Järgmine
Juba linnukesed

Lisa kommentaar

Email again: